besøgsinterview

ee

 

 

Verian har tidligere heddet Kantar Gallup og Gallup-Instituttet, og vi har arbejdet med dataindsamling i Danmark siden 1939.

Verian er stolte over at bidrage til store europæiske målinger af befolkningernes holdninger til en række aktuelle emner.

Disse målinger, der har form af et personligt interview, gennemføres løbende på tværs af alle 27 EU-lande, og Verian-kontorer i hele Europa arbejder på opgaven på samme måde.

Den aktuelle undersøgelse gennemføres i perioden fra d. 12. januar til og med d. 31. januar 2024.

 

Det personlige interview er en interviewform, som Verian har mere end 50 års erfaring med.

 

Vi har en specialuddannet stab af medarbejdere rundt om i hele Danmark, som har til opgave at tage kontakt til husstande i de geografiske områder, der er blevet tilfældigt udvalgt til opgaven.

Du kan opleve at vores personlige interviewer, i dit nærområde, tager kontakt til din husstand ved personligt fremmøde.
Her vil medarbejderen præsentere undersøgelsen og vilkårene for deltagelse.

Vi tager meget store hensyn til sikkerheden omkring interviewets gennemførelse. 

 

Vi tager derudover meget store hensyn til den enkelte svarpersons ønsker indenfor rammerne af hvad der kan lade sig gøre, mens vores medarbejdere samtidig sikrer kvaliteten af interviewet.

 

Hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med, at din husstand er blevet udtrukket til vores undersøgelse, så skal du være meget velkommen til at kontakte os.

 

Det kan ske på telefon 39 13 15 15, hvor du kan lægge en besked efter en bip tone med din postadresse og dit telefonnummer, så kan vi ringe tilbage for at bekræfte, hvem der er vores interviewer i dit lokalområde.

Du kan også sende en mail til capi@kantargallup.dk, hvor du blot skal oplyse din postadresse. Så kan vi oplyse dig, hvem der er vores interviewer i dit lokalområde.

Vi håber, at du har lyst til at hjælpe os med dette væsentlige arbejde, hvor besvarelserne fra Danmark efterfølgende kan sammenlignes med besvarelser fra de øvrige europæiske lande til gavn for politikere, embedsmænd, journalister, fagforeninger og de mange andre, der har brug for opdateret viden om befolkningers holdninger i deres daglige arbejde.