Telefoninterviewer - i callcenter eller hjemmefra

 

Vi øger hele tiden vores aktiviteter og søger derfor telefoninterviewere med tiltrædelse snarest.

Få et super fleksibelt studiejob / ekstra job hos Kantar Gallup Er du frisk på at spørge danskerne om deres liv og hverdag og nysgerrig efter at høre deres svar, så bliv interviewer hos Danmarks største analysevirksomhed. Som telefoninterviewer hos Kantar Gallup bliver du en del af et ungt og uformelt miljø med mange søde kolleger, der hver dag skaber viden om det danske samfund. De emner, du typisk interviewer folk om, handler om danskernes holdninger og meninger til politiske og samfundsaktuelle emner samt deres medie- og forbrugsvaner.

Ekstra penge og tid til dig selv Som telefoninterviewer hos Kantar Gallup garanterer vi dig stor fleksibilitet, så du både har mulighed for at tjene ekstra penge samtidig med, at du har tid til dine gøremål og dine interesser. Hver uge planlægger du selv, hvilke dage du vil arbejde, og vi har åbent alle ugens syv dage. Du skal minimum arbejde en dag om ugen, men vi opfordrer til 2-3 ugentlige vagter for hurtigt at få rutine. Arbejdstiden som telefoninterviewer ligger i hverdagene fra klokken 16:00 til 21:30 og i weekenderne fra 12:00 til 18:00. Du vil på hver vagt få en fast timeløn med gode muligheder for at opnå bonus oveni.

Arbejdet kan udføres fra vores callcenter på Rådhuspladsen i København eller hjemme fra dit eget hjem via din egen computer og mobiltelefon. 
Arbejdet hjemmefra følger de samme vagttider og arbejdsopgaver som i callcenteret, og man er i løbet af vagten løbende i kontakt med en supervisor i callcenteret, som hjælper, coacher og kvalitetskontrollerer arbejdet. 

Interesseret, så kontakt os! Hvis du synes, det lyder interessant at være med til at skabe viden, er du udadvendt og har flair for at tale med mange forskellige mennesker – og mestrer du dansk i både tale og skrift, så udfyld vores ansøgningsskema. Angiv tydeligt i motivationsfeltet, hvis du ønsker at arbejde hjemmefra. 

Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt. Når vi har modtaget din ansøgning, vil du hurtigst muligt blive kontaktet med henblik på deltagelse i et introduktionskursus. Et introduktionskursus varer ca. 5-6 timer og afholdes online, så man kan deltage fra alle hjørner af landet. 

Har du spørgsmål til interviewerjobbet, er du velkommen til at kontakte os pr. mail på adressen gallupinterviewer@tns-gallup.dk.

VIGTIGT! Vi behandler ikke ansøgninger sendt pr. mail - disse skal udfyldes via vores elektroniske ansøgningsskema.